Creăm spații de locuit

Producator de mobilier la comandă cu peste 20 de ani de experiență în piața din România și străinătate.

Despre noi

Tradiție în România

Suntem o companie 100% românească, cu activitate neîntreruptă din 1999 pe piața din România și străinătate, specializați în producția de mobilier la comandă oferind totodată concepte și solutii complete de design și amenajare.

“HOUSE TO HOME” UN MOTTO PE CARE-L URMĂM ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUTUL ACTIVITĂŢII NOASTRE.

Ne mândrim cu munca noastră

Showroom Global Design

Tur Virtual Showroom

Ești invitatul nostru

Peste 300 de metrii pătrați în care poți observa în detaliu diferitele amenajari de spații rezidențiale precum și mobilier unicat și personalizat pentru dormitoare, bucătării, living-uri, birouri, baruri, terease și spații deschise.

Deasemenea, ne face placere să-ți oferim în condiții de siguranță un tur complet al fabricii pentru a vedea cum iau viață ideile tale.


Proiecte Finalizate

Portofoliu

Calitate prin specialiști

Servicii Oferite

servicii de amenajare interioară

Ambientarea locuinței și proiecte în format 3D foto realist cu decorurile stabilite la proiectarea mobilierului.

Servicii de proiectare 3D

Realizarea unui proiect de mobilier funcțional, personalizat și calitativ cu materiale și accesorii de cea mai bună calitate propuse de noi.

Consultanță gratuită pentru proiectul tău

Ne deplasăm la dumneavoastră pentru a efectua măsuratorile, alegerea culorilor din paletare, materialele, accesoriile și finisajele.

Lucrează cu noi

Galerie Foto

Recenzii

Mărturiile clienților

Rares Nae
Rares Nae
17 February 2024
I recently had the pleasure of purchasing furniture from Global Design, and I must say, I am thoroughly impressed. First and foremost, their showroom boasts an exquisite array of furniture pieces, each one a testament to their commitment to quality and style. Whether you're looking for sleek modern designs or timeless classics, Global Design has something to suit every taste and preference. The customer service was outstanding. The staff were knowledgeable, friendly, and genuinely invested in helping me find the perfect pieces for my home. They patiently listened to my needs and offered valuable advice, making the selection process a breeze. Delivery was prompt and hassle-free. The furniture arrived in pristine condition, and the delivery team handled everything with care and professionalism. Thank you, Global Design, for helping me turn my house into a home!
Mirela Nae
Mirela Nae
17 February 2024
Adevărați profesioniști. Mobila unica si de calitate care rezista în timp. Recomand aceasta firma.
Mihai Circota
Mihai Circota
29 January 2024
Mobila de calitate.
Adrian Biti
Adrian Biti
8 January 2024
Super
Oana Ghita
Oana Ghita
12 November 2023
Adevarati profesionisti
Miruna Serban
Miruna Serban
24 September 2023
Mobila de calitate și oameni minunați! Respect maxim pentru echipa de la Global Design pentru caracterul și iscusința lor!
Wolf
Wolf
23 September 2023
Experiență Excepțională cu Global Design! Am avut o experiență extraordinară cu echipa de profesioniști de la Global Design din București. Le sunt recunoscător pentru munca lor remarcabilă și angajamentul lor în proiectul nostru. Echipa lor a reușit să aducă la viață viziunea noastră într-un mod cu totul inovator și estetic plăcut. De la prima întâlnire, am fost impresionat de atenția la detalii și de abordarea lor orientată către client. Au fost receptivi la ideile noastre și au oferit soluții creative și funcționale în fiecare etapă a proiectului. De asemenea, apreciez comunicarea lor eficientă și transparența în toate aspectele proiectului. Ne-au ținut mereu la curent cu progresul și au răspuns prompt la întrebările noastre. În final, rezultatele au depășit așteptările noastre. Echipa Global Design a reușit să creeze un spațiu care nu numai că reflectă viziunea noastră, dar și depășește orice așteptări în ceea ce privește designul, funcționalitatea și estetica. Recomand cu căldură Global Design tuturor celor care caută o echipă de profesioniști talentați și pasionați în domeniul designului. Mulțumesc din suflet pentru munca voastră remarcabilă! PS.. Pretul mobilierului a reflectat cerintele noastre, nu au fost ieftini dar a meritat fiecare leu, pentru cei care vor doar pret nu recomandam Global Design

Servicii Rapide Și De Calitate Pentru Proiectul Tău

Ne plac provocările și spațiile dificile de amenajat și mobilat!